In de concertagenda ziet u welke concerten er de komende tijd op het programma staan.

Het moment waarop de kaartverkoop per concert begint, staat aangekondigd op de pagina’s van het betreffende concert. Ook via onze nieuwsbrief wordt de start van de kaartverkoop aangekondigd.

We doen ons best om een zo compleet mogelijk programma aan te bieden, maar volledige zekerheid daarover is niet te geven.

Om zoveel mogelijk muziekliefhebbers van het concert te laten genieten wordt elk concert tweemaal uitgevoerd. Het eerste concert zal worden gehouden van 10.30 uur tot 11.30 uur en het tweede van 12.30 uur tot 13.30 uur.

De concerten hebben geen pauze en er is een afwijkende zaalopstelling.

Per concert is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Door de 1,5-meter-maatregel is de zaalcapaciteit verkleind. 

Per concert worden alleen losse kaarten verkocht. U print uw ticket en neemt dit mee naar het concert of u toont bij de kaartcontrole het e-ticket op uw mobiele telefoon.

Het kopen van kaarten aan de zaal is niet mogelijk. Omdat de coronamaatregelen op elk moment kunnen veranderen, waardoor het doorgaan van de geplande concerten niet zeker is, worden er dit jaar geen abonnementen verkocht.

Ondanks de veel kleinere zaalcapaciteit wordt de prijs niet verhoogd. Een losse kaart kost € 24 per persoon en jongeren t/m 25 jaar betalen € 12.

Mochten concerten in het nieuwe seizoen door het coronavirus onverhoopt niet door kunnen gaan, dan hebben kaartkopers recht op restitutie. Zo kunt u, ondanks alle onzekerheden van deze tijd, zonder enig risico uw kaarten bestellen.

Bij het bestellen van de kaarten is niet mogelijk om zelf een plaats in de zaal te kiezen.

Wij vragen u 20 minuten voor aanvang van het concert aanwezig te zijn bij de ingang en op 1,5 meter aan te sluiten in de rij. Wij vragen u te allen tijde de aanwijzingen van onze vrijwilligers op te volgen. Zij zijn te herkennen aan een badge.

  • Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren.
  • U laat uw ticket (geprint of op uw mobiel) zien.   
  • De garderobe is buiten gebruik. Eventuele jassen en tassen dient u mee te nemen naar de zaal. We vragen u om geen tassen groter dan A4 mee te nemen.
  • Er is geen horeca voorzien. Als u dat wilt kunt u een eigen flesje water mee nemen.
  • Het desinfectieprotocol is aangescherpt. Zo worden deurklinken, leuningen en toiletten extra vaak gereinigd. Wij adviseren u om toch zo weinig mogelijk aan te raken en bij voorkeur thuis gebruik te maken van het toilet.
  • Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en tijdens het bewegen door het gebouw is verplicht.
    Zit u op uw plaats dan mag het mondkapje af.
  • Onze vrijwilligers wijzen u naar uw zitplaats in de zaal. De zaal wordt gevuld vanaf de podiumzijde.
  • Aan het einde van de voorstelling vragen wij u om te blijven zitten.Onder begeleiding van onze vrijwilligers wordt u veilig naar buiten begeleid. Dit gebeurt in omgekeerde volgorde, d.w.z. de achterste rij gaat het eerst naar buiten.

Er wordt geen koffie en thee geschonken voorafgaand aan het concert.

Toiletgebruik is slechts beperkt mogelijk.

Houdt u aan de regels van het geldende coronaprotocol. Dus blijf thuis bij klachten die misschien op Covid-19 kunnen wijzen.

Meld uw eventuele afzegging zo spoedig mogelijk aan info@muzenforum.nl.

Het verloop van de coronapandemie is onvoorspelbaar. Het kan daarom zijn dat de hierboven genoemde maatregelen in de loop van het seizoen veranderen. De meest recente informatie is altijd te vinden op deze pagina van onze website.