Folke Nauta, piano linkerhand
Lars Wouters van den Oudenweijer, klarinet
Prisma strijktrio: Janneke van Prooijen (viool), Elisabeth Smalt (altviool), Michiel Weidner (cello)

Folke Nauta, piano
Folke Nauta (1973) is een Nederlands pianist die studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. In 1997 studeerde hij af Jan Wijn. Nauta speelt geregeld solo, solistisch met orkest en in kamermuziekverband. Hij speelde onder andere met het Noordhollands Philharmonisch Orkest, het Radio Symfonie Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. In 1995 speelde hij de première van het aan hem opgedragen Eerste pianoconcert van Willem Jeths met het Nederlands Studenten Orkest. Op het gebied van de kamermuziek heeft Folke Nauta samengewerkt met vele musici. Zo vormde hij een duo met cellist Jeroen den Herder en met violiste Janine Jansen. Met beiden speelde hij in het Rembrandt Trio.

Lars Wouters van den Oudenweijer, klarinet
Klarinettist Lars Wouters van den Oudenweijer (1977) studeerde aan het Rotterdams Conservatorium en de Juilliard School of Music in New York. Lars heeft verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen. Hij speelde op grote podia zoals Carnegie Hall New York, Wigmore Hall London, Musik Verein en Konzerthaus Vienna, Cité de la Musique Paris, Philharmonie Berlin en het Schoenberg Center Los Angeles.
Als solist trad hij op met verschillende orkesten en ensembles zoals het Rotterdams Philharmonisch, Kamerorkest Nederland, Radio Kamerorkest, Amsterdam Sinfonietta. Als eerste klarinettist trad hij op in orkesten als The Academy of St Martin in the Fields en het Koninklijk Concertgebouworkest.
In 2003 ontving Lars Wouters van den Oudenweijer een Edison voor zijn debuut-cd.

Prisma Strijktrio
Het Prisma Strijktrio bestaat uit Janneke van Prooijen (viool), Elisabeth Smalt (altviool) en Michiel Weidner (cello). Sinds de oprichting in 2002 ontmoet Prisma groot enthousiasme bij een breed publiek. Het trio is te horen op talloze podia en festivals zoals het Koninklijk Concertgebouw, De Doelen, Muziekgebouw aan ’t IJ, Grachtenfestival. Stevig verankerd in de klassieke strijktraditie vertolkt het trio muziek uit heel de wereld en van alle tijden. Kwaliteit, inspiratie en contact met het publiek staan voorop.