Pieter van Loenen, Dana Zemtsov, Alexander Warenberg en Alexander Ullmann.
De jonge musici die in februari bij Muzenforum zouden aantreden zijn stuk voor stuk prijswinnaars. Ze behoren tot de meest veelbelovende jonge talenten van Europa. Vier jonge toppers bundelen hun krachten en spelen het prachtige pianokwartet van Chausson en het tweede pianokwartet van Fauré.

Pieter van Loenen, viool
Pieter van Loenen (1991) werd geboren in Den Haag. Hij studeerde in 2016 summa cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en ontving van deze instelling een speciale prijs voor het beste examen van het jaar. In hetzelfde jaar won Pieter de Tweede Prijs en de Publieksprijs op het Nederlands Oskar Back Nationaal Vioolconcours. De jury prees zijn spel als "buitengewoon energiek en diep muzikaal". Momenteel is hij actief als solist en als kamermusicus in binnen- en buitenland. In 2018 was hij Young Artist in Residence van het Nationaal Jeugdorkest. In 2019 won Pieter de Dutch Classical Talent Audience Award een solo recital programma dat hij in alle grote zalen van het land uitvoerde.

Dana Zemtsov, altviool
Dana Zemtsov (1992) werd geboren in Mexico-Stad. Op 5-jarige leeftijd kreeg ze haar eerste muzieklessen van haar grootmoeder en van haar ouders, beide altviolisten (Mikhail Zemtsov en Julia Dinerstein). Ze studeerde aan het Conservatorium Maastricht bij de beroemde altvioolvirtuoos Michael Kugel. Dana treedt over de hele wereld op als kamermusicus en als solist. Zij is te zien op de belangrijkste internationale podia, waaronder het Koninklijk Concertgebouw (Amsterdam), St. Petersburg Philharmonic Hall, Carnegie Hall (New York). Internationale tours brachten haar o.a. naar Denemarken, Peru en de VS. Ze nam deel aan de "Stars of Tomorrow" -tournee in Duitsland, samen met de meest veelbelovende jonge talenten van Europa.

Alexander Warenberg, cello
Alexander Warenberg (1998) werd geboren in Voorburg in een familie van professionele muzikanten. Hij begon met cello spelen toen hij vijf was. Sinds zijn 8e studeerde hij bij Professor Monique Bartels aan het Conservatorium in Amsterdam. Van 2016 tot 2019 studeerde Alexander in Berlijn aan de Barenboim-Said Academie bij professor Frans Helmerson.
In oktober 2016 won hij naast de publieksprijs ook de eerste prijs van het Cello Biënnale Concours in Amsterdam. Alexander is actief als solist en als kamermusicus. Hij speelde met verschillende orkesten in binnen- en buitenland. Hij trad verschillende keren op in het Concertgebouw in Amsterdam, maar ook voor de Nederlandse televisie en radio. Sinds 2017 speelt Alexander samen met Yang Yang Cai (piano) en Shin Sihan (viool) in The Amsterdam Piano Trio.

Alexander Ullmann, piano
Alexander Ullmann (1991) werd geboren in Londen. Van de Londense Purcell School for Young Musicians stapte Alexander over naar het Curtis Institute of Music in Philadelphia en ging vervolgens naar het Royal College of Music waar hij in 2017 zijn Artist Diploma behaalde.
In 2017 werd hij winnaar van het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours in Utrecht. Dat leidde tot een tournee langs 35 landen. Hij trad o.a. op in Wigmore Hall en Queen Elizabeth Hall (Londen), het Concertgebouw (Amsterdam), Gewandhaus (Leipzig), Kimmel Center (Philadelphia), Kennedy Center (Washington DC) en de NCPA in Beijing. Ook als kamermusicus is hij actief. Hoogtepunten in kamermuziek zijn onder meer optredens op het International Musicians Seminar in Prussia Cove (VK), Festspiele Mecklenburg-Vorpommern (Duitsland), het Pablo Casals Festival in Prades (Frankrijk) en La Jolla Summerfest (VS).