Aan de bezoekers van onze concerten,

Recentelijk zijn de coronamaatregelen stap voor stap versoepeld. We zijn blij dat we daardoor weer concerten mogen organiseren al is het niet meer als vanouds. Voor het uitbreken van de coronapandemie was er voor het seizoen 2020-2021 al een prachtig programma gemaakt. Al die concerten gaan in principe door.

Vanzelfsprekend is als gevolg van de coronamaatregelen de gang van zaken tijdens de concerten anders dan u gewend bent.

Samengevat zijn de belangrijkste coronamaatregelen:

  • De concerten duren één uur, hebben geen pauze en een afwijkende zaalopstelling.
  • De zaalcapaciteit is beperkt en daarom wordt elk concert tweemaal uitgevoerd. Het eerste concert is van 10.30 uur tot 11.30 uur en het tweede van 12.30 uur tot 13.30 uur.
  • We volgen de richtlijnen van het RIVM.  Hierdoor is het alleen mogelijk om de concerten te bezoeken met vooraf gekochte losse kaarten die uitsluitend online te verkrijgen zijn via deze website. Ook hierdoor is het dit seizoen niet mogelijk om abonnementen te kopen. De bedragen van reeds betaalde abonnementen zullen worden gerestitueerd.
    Het moment waarop de kaartverkoop per concert begint staat aangekondigd op de pagina’s van het betreffende concert. Ook via onze nieuwsbrieven zal de start van de kaartverkoop worden aangekondigd.

Wij verheugen ons erop om u vanaf september weer in goede gezondheid te begroeten in het gemeentehuis van Bloemendaal.

Het bestuur van Stichting Muzenforum Bloemendaal.

P.S. Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet en wilt u deze graag ontvangen?
Dan kunt u zich hieronder aanmelden:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.