Ragazze Quartet met Claron McFadden
Ragazze Quartet met Claron McFadden
Doris Hochscheid en Frans van Ruth

Aan de bezoekers van onze concerten,

Tot onze grote spijt waren wij genoodzaakt om de concerten van het Ragazze Quartet met Claron McFadden (29 maart 2020) en Doris Hochscheid en Frans van Ruth (19 april 2020) af te gelasten ingevolge de Corona overheidsmaatregelen.

Aansluitend aan het concert op 19 april zou de boekpresentatie van ‘Verzet in Bloemendaal’ plaatsvinden. Omdat dit nu niet mogelijk is ontvangt u hierbij een link om het e-book kosteloos te downloaden.

Op korte termijn is er toch een mogelijkheid om Doris Hochscheid en Fans van Ruth te horen: Op zaterdag 2 mei aanstaande, ’s middags om 14.00 uur, spelen zij een live streaming recital georganiseerd door de Noorderkerkconcerten in Amsterdam.

Gebleken is dat de financiële gevolgen van Corona-crisis voor de uitvoerenden in de cultuursector zodanig zijn dat de door de overheid beschikbaar gestelde compensatie van inkomensverlies echt onvoldoende blijkt te zijn. Het bestuur van de Stichting Muzenforum heeft daarom besloten om de musici van de bovengenoemde twee concerten, ondanks de afgelasting, toch hun uitkoopsommen uit te betalen.De betreffende musici hebben hiervoor al van hun grote dankbaarheid blijk gegeven.

Hebt u losse kaarten gekocht voor een van of beide bovenstaande concerten, dan verzoeken wij u om onderstaand formulier in te vullen en daarin aan te geven of u uw kaarten wilt schenken of dat u restitutie van uw aankoopbedrag wenst. Restitutie is mogelijk tot 1 juni 2020.

Wij zijn alle schenkers bij voorbaat bijzonder dankbaar voor het medeleven met onze musici die hierbij alle schenkers ook willen bedanken voor hun vrijgevigheid.

Het bestuur van de Stichting Muzenforum Bloemendaal