Losse kaarten

Losse kaarten zijn online te koop tot 9:00 uur op de dag van het concert. Een ticket kunt u thuis uitprinten of bij de controle tonen op uw mobiele telefoon. Losse kaarten zijn ook te koop aan de zaal op de dag van het concert (voor zover nog voorradig). U kunt daar alleen met pin betalen.

Een losse kaart kost € 24, -. Jongeren t/m 25 jaar betalen € 12, -.

Aanvangstijd concert

Een concert start om 11.00 uur (zaal open om 10.30 uur). Maar door de geldende coronamaatregelen is de zaalcapaciteit beperkt en wordt een concert twee maal uitgevoerd. Een concert start dan om 10.30 uur of om 12.30 uur.

De huidige maatregelen gelden tot 19 december en het is nu dus nog met zekerheid te zeggen hoe laat het concert op 19 december start. Naar verwachting een week voor het concert is dat wel bekend en zullen we iedereen die een kaart heeft gekocht nader informeren. Ook op de website is altijd de laatste informatie te vinden. Check dus altijd voor de zekerheid de website voordat u naar het concert gaat. Gaat een concert onverhoopt niet door dan krijgt u uiteraard uw geld terug.

Corona maatregelen

Vanaf 28 november 5.00 uur gelden de door het kabinet aangescherpte corona maatregelen. Voor het bijwonen van het concert geldt dat er een coronatoegangsbewijs nodig is, dat er bij verplaatsingen een mondkapje moet worden gedragen en dat er 1,5 meter afstand moet worden gehouden. Om het aantal contactmomenten te beperken wordt er voorafgaand aan het concert geen koffie of thee geschonken. Ook is de garderobe gesloten.

Coronatoegangsbewijs verplicht

Volgens de vigerende overheidsmaatregelen dient iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs in combinatie met geldige legitimatie te laten zien bij een bezoek aan een Muzenforum-concert. Het coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag, een bewijs van vaccinatie of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Alleen met dit bewijs krijgt u toegang. Kan of wilt u geen coronatoegangsbewijs laten zien? Dan is een concertbezoek helaas niet mogelijk.

Op de website www.coronacheck.nl wordt uitgelegd hoe u in het bezit komt van een coronatoegangsbewijs. CoronaCheck maakt van uw vaccinatie of testuitslag een QR-code. Dat kunt u tonen op uw smartphone maar kan ook op papier worden uitgeprint. Hebt u geen computer, printer of DigiD dan kunt u bellen naar CoronaCheck 0800-1421 (gratis) en dan krijgt u een papieren bewijs toegestuurd.