Losse kaarten

Voor het concert van Combattimento op 28 november zijn alleen nog losse kaarten aan de zaal te koop. De online kaartverkoop is stopgezet omdat de tijd ontbreekt om het verkoopsysteem aan te passen.
Vanwege de op 26 november afgekondigde nieuwe maatregelen tegen COVID-19 wordt de zaalcapaciteit namelijk beperkt. Vanwege de beperking van het aantal bezoekers zal dit concert daarom twee maal worden uitgevoerd: om 10:30u en om 12:30 uur. Losse kaarten voor Combattimento zijn zoals gezegd op de dag van het concert nog wel te koop bij de kassa in de zaal (voor zover nog voorradig) zowel om 10.00u als om 12.00u. U kunt daar alleen met pin betalen.

Prijs losse kaarten: € 24 | CJP en jongeren t/m 25 jaar: € 12.

N.B.: Gegeven de huidige situatie ten aanzien van de corona-pandemie wordt er geen koffie of thee geschonken voorafgaand aan het concert. Ook de garderobe kan niet worden gebruikt.

Coronatoegangsbewijs verplicht

Volgens de vigerende overheidsmaatregelen omtrent het coronavirus dient iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs in combinatie met geldige legitimatie te laten zien bij een bezoek aan een Muzenforum-concert. Het coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag, een bewijs van vaccinatie of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Alleen met dit bewijs krijgt u toegang.

Op de website www.coronacheck.nl wordt uitgelegd hoe u in het bezit komt van een coronatoegangsbewijs. CoronaCheck maakt van uw vaccinatie of testuitslag een QR-code. Dat kunt u tonen op uw smartphone maar kan ook op papier worden uitgeprint. Hebt u geen computer, printer of DigiD dan kunt u bellen naar CoronaCheck 0800-1421 (gratis)en dan krijgt u een papieren bewijs toegestuurd.

Kan of wilt u geen coronatoegangsbewijs laten zien? Dan is een concertbezoek helaas niet mogelijk. Uiteraard vinden we dat vervelend, maar omdat wij de overheidsmaatregelen volgen, is dat de consequentie. Mochten de maatregelen later in het seizoen weer veranderen dan bekijken we uiteraard of het nog nodig is om een coronatoegangsbewijs verplicht te stellen.

Een mondkapje is weer verplicht bij verplaatsingen binnen het gebouw. Zit u eenmaal op uw stoel dan mag het mondkapje af. Het staat u natuurlijk vrij om het mondkapje op te houden maar het hoeft niet.