Losse kaarten

U kunt losse kaarten online kopen (tot 9:00u op de dag van het concert) en thuis uitprinten of bij de controle tonen op uw mobiele telefoon.
Losse kaarten zijn op de dag van het concert ook te koop bij de kassa in de zaal (voor zover nog voorradig). U kunt daar alleen met pin betalen.

Prijs losse kaarten: € 24 | CJP en jongeren t/m 25 jaar: € 12.

Inbegrepen bij uw kaartje is een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert. Het is niet toegestaan om uw consumptie mee de zaal in te nemen. Tijdens de pauze zijn er geen consumpties.

Coronatoegangsbewijs verplicht

Volgens de vigerende overheidsmaatregelen omtrent het coronavirus dient iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs in combinatie met geldige legitimatie te laten zien bij een bezoek aan een Muzenforum-concert. Het coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag, een bewijs van vaccinatie of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Alleen met dit bewijs krijgt u toegang.

Op de website www.coronacheck.nl wordt uitgelegd hoe u in het bezit komt van een coronatoegangsbewijs. CoronaCheck maakt van uw vaccinatie of testuitslag een QR-code. Dat kunt u tonen op uw smartphone maar kan ook op papier worden uitgeprint. Hebt u geen computer, printer of DigiD dan kunt u bellen naar CoronaCheck 0800-1421 (gratis)en dan krijgt u een papieren bewijs toegestuurd.

Kan of wilt u geen coronatoegangsbewijs laten zien? Dan is een concertbezoek helaas niet mogelijk. Uiteraard vinden we dat vervelend, maar omdat wij de overheidsmaatregelen volgen, is dat de consequentie. Mochten de maatregelen later in het seizoen weer veranderen dan bekijken we uiteraard of het nog nodig is om een coronatoegangsbewijs verplicht te stellen.