Stichting Muzenforum Bloemendaal
Wat doen wij?

Op acht zondagen per jaar, van september tot en met april, organiseert Muzenforum klassieke concerten in het gemeentehuis van Bloemendaal. De geschiedenis van Muzenforum gaat terug tot in de Tweede Wereldoorlog. Meer hierover kunt u lezen bij historie.

Programmering hoge kwaliteit!

Uitgangspunt bij het programmeren van de Muzenforumconcerten is de hoge kwaliteit van de musici. Diversiteit in het aanbod staat voorop: van solisten tot ensembles en zowel instrumentaal als vocaal. Muzenforum richt zich naast gevestigde namen ook op het engageren van jonge, veelbelovende musici die aan het begin van hun carrière staan.

Onze missie

Muzenforum wil binnen de gemeente Bloemendaal klassieke concerten bereikbaar maken voor een zo breed mogelijke publiek. We kiezen daarbij voor een hoogwaardig, laagdrempelig en betaalbaar aanbod. Daarin trekken wij graag met de gemeente op. Ons podium heeft het publiek al vaak kennis laten maken met Nederlands talent dat een grote toekomst tegemoet ging. Onze organisatie stoelt volledig op vrijwilligers en onze middelen komen voort uit de recettes van de concerten, sponsorgelden en subsidies. Voor bijzondere activiteiten worden wij ondersteund door een Vriendenstichting.

Het bestuur

Het bestuur wordt gevormd door muziekliefhebbers uit Bloemendaal en omliggende gemeenten die belangeloos in hun vrije tijd de concerten organiseren.

Het bestuur bestaat uit
Reinout Wiers > voorzitter
Erna Doekes-de Bruyn > secretaris
(vacature) > penningmeester
Sjaak Dekkers > bestuurslid

Onze programmeur is
Tobias Borsboom

Daarnaast zijn als vrijwilligers actief
Robert Doekes
Karin Hendrickx
Jeannette Hoogenberg
Henk Slagmolen