EXTRA - zondag 30 juni 2024 - Familieconcert Beth en Flow

Losse kaarten

Losse kaarten zijn online te koop tot 9:00 uur op de dag van het concert. Een ticket kunt u thuis uitprinten of bij de controle desgevraagd tonen op uw mobiele telefoon.
Losse kaarten zijn ook te koop aan de zaal op de dag van het concert (voor zover nog voorradig). U kunt daar alleen met pin betalen.

Een losse kaart kost € 25, -. Jongeren t/m 25 jaar betalen € 12, 50.

Een losse kaart voor het extra concert van Beth & Flo op zondag 30 juni 2024 kost € 12,-. Kinderen t/m 15 jaar betalen € 6,=

N.B.: Gekochte kaarten kunnen niet worden omgeruild. Gekochte kaarten worden niet gerestitueerd, tenzij een concert door Muzenforum moet worden geannuleerd. Muzenforum hanteert geen wachtlijst.

Abonnementen

Er zijn drie abonnementen-series:
- AB voor alle 8 concerten: € 150
- A voor de concerten van september, november, januari en maart: € 90
- B voor de concerten van oktober, december, februari en april: € 90

Abonnementen zijn online verkrijgbaar en worden na aankoop per e-mail aan u toegezonden. Deze e-mail  kunt u thuis uitprinten of bij de controle desgevraagd tonen op uw mobiele telefoon.

N.B.: Gekochte abonnementen worden niet gerestitueerd. Ook is het niet mogelijk om een concert te ruilen tegen een concert uit een andere serie. Gemiste concerten worden niet gecompenseerd, tenzij een concert door Muzenforum moet worden geannuleerd.